Forsiden | Om NPS | Om parapsykologi | Beste forskning | Møter/Aktiviteter | Boksamling | Vårt tidskrift | Bli medlem
Møter/Aktiviteter
Andre aktiviteter
Tidligere møter
Tidligere ekskursjoner

Møteoversikt for våren 2019

For informasjon ang møtested, veiforklaring, tidspunkt og priser - se her.
Klikk på det aktuelle møtet, for mer informasjon.

Torsdag 17. januar
BEVISSTHET OG VIRKELIGHET
Foredrag ved Jan Kerr Eckbo

Torsdag 21. februar
BUDSKAP FRA VÅRE KJÆRE PÅ DEN ANDRE SIDEN
Foredrag ved Marion Dampier-Jeans

Torsdag 21. mars
HEALING
Foredrag ved Torunn Anthonsen

Torsdag 4. april
GENERALFORSAMLING OG MEDLEMMENES AFTEN

Lørdag 4. mai
LØRDAGSSEMINAR PÅ LITTERATURHUSET.
innledning ved Jan Guttulsrud

24-26 mai
EKSKURSJON.
Spennende tur til gamlebyen Fredrikstad og Norges mest kjente oldstidsminne felt, Hunnfeltet

--------------------------------------------------------------------------

Møtested:

Alle møter i NPS finner sted presis kl. 19.00 på FREDRIKSBORG, Fredriksborgveien 18, Bygdøy, Oslo, hvis ikke annet er oppgitt.

Entre Medlemmer: Gratis entre, unntatt ved utenlandsbesøk kr. 50. Ikke medlemmer: Kr. 100 på alle møter. Studenter kr. 70, men gratis ved utenlandsbesøk.

Adkomst: Bygdøybuss nr. 30 til Fredriksborg stoppested. Fra Jernbanetorget (foran Oslo S) , reisetid 19 minutter.

Ved egen transport, kjør til Vikingskipmuseet og fortsett ca.100 m i retning Kon-Tiki-museet. Avkjøring til venstre inn Fredriksborgveien. God parkeringsplass.Vis større kart

--------------------------------------------------------------------------

Torsdag 17. januar

BEVISSTHET OG VIRKELIGHET

Jan Kerr Eckbo

Jan Kerr Eckbo

Er livet vi lever og bildet vi har av vår virkelighet, fullstendig? Kanskje er vår virkelighet kun en bitte liten del av en langt større virkelighet – og kanskje er paranormale fenomener et «vindu» ut mot denne større virkeligheten? Hva vet vi egentlig om vår tilværelse? Slutter det hele ved døden – eller fortsetter livet i en annen tilværelse, i en annen virkelighet?

Er vi alene i universet? Disse og andre spørsmål blir belyst av informasjon som myndighetene hittil har holdt skjult, men som nå er frigitt. Og svarene åpner helt nye perspektiver, både på parapsykologiske fenomener og på vårt eget liv.

Jan Kerr Eckbo (1945-) har en teknisk-vitenskapelig utdannelse med BSc og MSc fra Stanford Universitet, USA. Der arbeidet han med sin doktorgrad innen materialfysikk, men stanset det akademiske sporet for å få en bredere tilnærming til sine omgivelser gjennom praktisk arbeid i næringslivet. Kerr Eckbo arbeidet som rådgiver innen kompetanse- og teknologiutvikling i 35 år, og samarbeidet med forskningsinstitusjoner som SRI (Stanford Research Institute), Battelle og NASA. Han bodde mer enn 12 år i USA. Hans livslange interesse har alltid vært naturen og menneskers plass i denne, og natur- og samfunnsvitenskap har derfor vært en viktig del av hans liv. Kerr Eckbo har skrevet boken «En historie om livet» og et stort antall artikler om samfunnsutvikling, teknologi og naturforhold. Han har vært aktiv foredrags- og kursholder

--------------------------------------------------------------------------

Torsdag 21. februar

BUDSKAP FRA VÅRE KJÆRE PÅ DEN ANDRE SIDEN

Marion Dampier-Jeans

Marion Damper Jeans

Marion Dampier-Jeans regnes for å være et av de fremste medier i Norden. Med snart 50 års erfaring hører Marion til blant eliten av undervisere. Hennes brennende engasjement for spiritismen gjør Marion til et medium i særklasse. Som medium leverer hun med unik treffsikkerhet og en god porsjon humor! 

Bli med på en unik aften hvor Marion demonstrerer sine evner ved å overlevere budskap fra våre kjære på den andre siden. Et varmt velkommen!

--------------------------------------------------------------------------

Torsdag 21. mars

HEALING

Torunn Anthonsen

Antonsen

Torunn Anthonsen er registrert og godkjent healer i det Norske Healingforbundet.  Utdannet soneterapeut, øreakupunktør og klassisk massør ved Vestegnens Zoneterapi, Danmark.  Studert ved Arthur Findlay College, UK, innenfor healing, mediumskap, psychic art og paranormale fenomener i perioden 2009 til 2018.  Etablerte Torunn Anthonsen Healing i 2002.  Siden 2003 har hun ukentlig behandlet de ansatte ved bedriften Kitron.  Deltatt som healer ved forskning på healing, i samarbeid med NAFKAM og Sørlandets Sykehus.  Har startet Healingskolen i Arendal.
Foredragets innhold: 
Forskningsstudie/healing 
Healingskolen 
Healing ved bedrift 
Healingbilder 

--------------------------------------------------------------------------

Torsdag 4. april 2019

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMMENES AFTEN

Generalforsamlingen starter kl 19.00 og etterfølges av Medlemmenes Aften med ost og kjeks. Tema er det opp til medlemmene å bidra med, og vi håper på godt fremmøte og fine diskusjoner.

--------------------------------------------------------------------------

Lørdag 4. mai 2019

LØRDAGSSEMINAR PÅ LITTERATURHUSET

Norsk Parapsykologisk Selskap hadde stor suksess med jubileumskonferansen på Litteratur­huset i 2017 og lørdagsseminar i 2018. Det ønsker vi å følge opp med et lørdagsseminar på Litteraturhuset 4.mai 2019 med temaet «Bevissthet og virkelighet» i samarbeid med Cogito. Mer informasjon kommer på våre nettsider, Facebook og Litteraturhusets nettside.

--------------------------------------------------------------------------

Fredag-søndag 24.-26. mai 2019

EKSKURSJON

Spennende tur til gamlebyen Fredrikstad og Norges mest kjente oldstidsminne felt, Hunnfeltet, med Parapsykologisk selskap, 24-26 mai 2019.

Vi skal kjenne på energier, få en guidet omvisning og føle oss frem i gamlebyen Fredrikstad på lørdag 25. mai. Søndag 26. mai reiser vi til det gamle og spennende Hunnfeltet i nærheten og kjenner på de spesielle energiene der.

Ankomst fredag 24. mai.

Overnatting på Nye Victoria hotell, Fredrikstad. Hotellet ligger like ved Fredriksstad Domkirke med nærhet til alle fasiliteter.

Bestilling av rom må skje gjennom NPS, ellers mister du rabatten.

Det er 15 min å gå til ferga som går over til Gamlebyen.

Tilbud på rom med frokost:

  • Enkeltrom pr. pers pr. natt kr. 995
  • Dobbeltrom pr. pers pr. natt kr. 650

Tilbud på halvpensjon: Frokost og dagens 3 retters middag.

  • Enkeltrom pr. per pr. natt kr. 1295
  • Dobbeltrom pr. pers pr. natt kr. 950

Vi sjekker inn på hotellet og spiser så en fellesmiddag med de som har bestilt det. Deretter møtes vi og samtaler om energier og annet som vi er opptatt av.

Lørdag 25. mai, etter en god søvn, spiser vi frokost.

Deretter er det byvandring i gamlebyen Fredrikstad hvor vi blir vist rundt av en guide. Denne lille byen er Nordens best bevarte festningsby og ligger ved Glommas utløp i Fredriksstad. Gamlebyen består av bygninger fra 1700-tallet og festningsverk med voller, vanngraver og vollporter fra 1600-tallet. Det er en levende by med ca. 400 innbyggere, spennende butikker, museer, gallerier, restauranter og kafeer. Denne omvisningen koster kr. 100 pr. pers og varer i 1 time og 15 min.

Lunsj spiser vi i gamlebyen. Det betaler hver enkelt for seg.

Hanne Fernås vil deretter ta oss med rundt i byen og vi kjenner på det vi får opp av inntrykk og bruker vår intuisjon. Vi har kommunisert med værgudene og de har lovet, så sant det går, varmt og godt vær så vi får kost oss masse. Det er jevnt over en svært hyggelig atmosfære i Gamlebyen med alle gamle hus og spisesteder.

Så samles vi på hotellet til fellesmiddag og koser oss.

Deretter vil vi møtes og snakke om dagens opplevelser. Hanne Fernås vil berette om sine opplevelser som medium. Hans Christer Rask Arnesen vil snakke om sine opplevelser med intuisjon og vi kan leke oss litt med enkle forsøk om det er stemning for det. Men vi tar det som det vil seg og har ikke et helt fastspikret program.

Vi håper også å få Lysarbeider Lisa Regina Holst, fra Fredrikstad, til å snakke om sitt arbeide.

Søndag 26. mai spiser vi en god frokost.

Så sjekker vi ut fra hotellet. Deretter kjører vi med biler til Hunnfeltet, vi satser på at mange nok har biler slik at man kan ta med passasjerer, så vi ikke trenger så mange biler.

Oldtidsveien, en reise til fortiden.

Langs riksvei 110 mellom Fredrikstad og Skjeberg i Sarpsborg kommune finnes Norges mest konsentrerte samling av oldtidsminner fra steinalder, bronsealder og jernalder.

Vi møtes ved Hunnfeltet og går sammen opp til feltet, kjenner og opplever det vi får inn. Et veldig spesielt felt med mange steinringer oppover i lia. Mange teorier om stedet og hva som har foregått der. Men kjenn etter selv. Så samles vi og snakker om det vi har opplevd. Hans Christer Rask Arnesen vil fortelle litt om kjent viten fra feltet og annet som han og andre har fått opp.

Eventuelt en lunsj i gamlebyen for de som har tid og anledning.

Velkommen til en spennende reise i tid og rom.

Påmelding: Else Marie Nerland, Leder i Norsk Parapsykologisk Selskap. Epost: elsemnerland@gmail.com

Bindende påmelding innen 17. mars.

Delbetaling av hotellopphold kr. 1300.

Konto nr. 12109314550

Kontakt oss


Norsk Parapsykologisk Selskap

Adresse:
Postboks 249
1319 Bekkestua

Telefon:
Leder:
41404972
Sekretær: 67143979

E-post:
informasjon@parapsykologi.no

Mer informasjon her.


For any type of enqueries - contact: Jan Guttulsrud

No part of this website may be reproduced without written permission.

Copyright 2009©ArtisticDesign